Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θέμα με Λίνεν στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Απίστευτες καταστάσεις στους ερυθρόλευκους αφού λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του Έβαλντ Λίνεν δεν αποκλείεται οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν. Διαφωνία με το βοηθό του Γερμανού.

Ο Λίνεν μετά τη γνωριμία του με τους παίκτες, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου είχε μαραθώνια συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δυο τους δεν τα βρήκαν στο θέμα του βοηθού του Γερμανού. Ο Μαρινάκης θέλει τον Μπάντοβιτς ενώ ο Λίνεν επιμένει για τον γαμπρό του Αμντέλ Ραμπντάν.

Το θέμα είναι ότι ο Γερμανός είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη διοίκηση, δηλαδή με τον Σωκράτη Κόκκαλη και στο θέμα αυτό και λογικό είναι να αντιδράει έντονα.

Πάντως η ουσία του πράγματος είναι το ποιός είναι πλέον το αφεντικό. Ο Μαρινάκης είναι ο μεγαλομέτοχος και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και στο σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος ξεκινάει από τον προπονητή.

Ο εφοπλιστής έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να δει και πάλι τον Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρόλευκων και δεν αποκλείεται όλο αυτό να γίνεται για να γυρίσει ο Ισπανός.

Ο Λίνεν βγαίνοντας από τα γραφεία έκανε την ακόλουθη δήλωση που αφήνει τα πάντα ανοιχτά:

“Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Είμαι εδώ, δουλεύω και θα συνεχίσω να το κάνω. Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού.”

Τα πάντα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη διαφωνία να είναι απλά το πρόσχημα για ένα διαζύγιο πριν καν γίνει ουσιαστικά γάμος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε