Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεμέλια πρόκρισης στη Σκωτία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο να πετύχει ένα σκορ πρόκρισης η ΑΕΚ κοντράρεται με την Νταντί Γιουνάιτεντ (22:00) στην Σκωτία για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πλάνα του Μπάγεβιτς για την αρχική ενδεκάδα.

Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο, δίνει η ΑΕΚ στην Σκωτία. Η συνέχιση της ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας και το φθινόπωρο είναι απαραίτητη, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για ψυχολογικούς, αλλά και οικονομικούς λόγους.
 
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση του Τζεμπούρ αντί του Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης, των Λαγού και Γιάχιτς στα άκρα της άμυνας και του Μάκου δίπλα στον Καφέ στο κέντρο, ελλείψει του τραυματία Γκέντσογλου και δεδομένου ότι ο Ντιόπ δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Έτσι, λοιπόν, το 4-2-3-1 θα έχει την ακόλουθη μορφή: Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Λαγός, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος και Τζεμπούρ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Έντερ, Μπερνς και Μπλάνκο. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί φορώντας μπλε εμφανίσεις, καθώς οι γηπεδούχοι επέλεξαν να κρατήσουν τα χρώματά τους, πορτοκαλί και μαύρο.

 
Για τους γηπεδούχους ο αγώνας έχει ιστορική σημασία, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Ο Πίτερ Χιούστον θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και πιθανότατα τους: Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Ντοντς, Γκομίς, Μπουαμπέν, Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι και Ντάλι.

Το χωρητικότητας 14.100 θεατών “Τάνανταϊς” θα είναι σχεδόν κατάμεστο (θα υπάρχουν και 300-400 Έλληνες στην κερκίδα), ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κροάτης Μαρίγιο Στραχόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε