Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Καμία συνάντηση με την ΑΕΚ – 2 εκατ. η ρήτρα του Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού διέψευσε τις φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη, ενώ αποκάλυψε πως η ρήτρα του παίκτη είναι 2 εκατ. ευρώ και πως ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης στην Έρασπορ:
 
Για τον Γεωργιάδη: Δεν συζητάμε καν γι’ αυτή την περίοδο. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λένε ότι συναντήθηκα και ότι έγινε πρόταση. Εγώ δεν συναντήθηκα με κανέναν και θα πρέπει να πω πως ούτε ξεκινάω να συζητήσω με αυτά τα ποσά. Ο Γεωργιάδης έχει μια ρήτρα, νομίζω δύο εκατομμύρια και όποιος θέλει ας πάει να τα δώσει και να τον πάρει. 400 χιλιάρικα μπορώ να δώσω κι εγώ και να πάρω τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ. Μου τον δίνει; Έχω τη δυνατότητα για 400 και για 500 και για 800. Κι αυτά που γράφουν ότι φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον χτυπήσει, πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη. Να σας το πω κι αυτό. Όχι τώρα. Στόχος μας είναι η ομάδα. Όχι μόνο να πάρουμε τα χρήματα. Θέλουμε το συμφέρον της ομάδας, να σωθεί δηλαδή, αλλά δεν μπορούμε να στερήσουμε και τις βλέψεις ενός παίκτη για κάτι παραπάνω”.
 
 
Για τον Ανάκογλου:“Και ο Ανάκογλου έχει προτάσεις. Οι μεγάλοι όταν παίρνουν έναν ξένο, τα δίνουν τα εκατομμύρια με το τσουβάλι και όταν θέλουν να πάρουν έναν Έλληνα κοιτάνε όσο μπορούν να πετσοκόψουν την τιμή. Δεν γίνεται όμως έτσι…”.

 
Για τον Κοκότοβιτς : “Βλέπω ότι ο προπονητής μας το μπαλάκι το πετάει συνεχώς αλλού. Μήπως βρήκε κανέναν παίκτη που τον θέλει και δεν τον πήραμε; Ξέρει καλά ότι και εμείς, αλλά και ο ίδιος, εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με μεταγραφές. Αποκτήσαμε δύο μέχρι στιγμής. Δεν είναι όμως εύκολο όπως ίσως νομίζει ο προπονητής και ο κάθε φίλαθλος. Εμείς μπορεί να φέρνουμε μεταγραφές, αλλά τους απορρίπτει ο προπονητής. Τι να κάνουμε, να επιμείνουμε να τον φέρουμε; Και θα πρέπει να είναι πιο προσγειωμένος και θα πρέπει πραγματικά να μην πετάει συνεχώς το μπαλάκι αλλού και να βελτιώνεται. Να βλέπει και ο ίδιος τα λάθη του. Ήρθαν αρκετοί παίκτες και τους απέρριψε”.

Για τον Πανσερραικό: “Δε νομίζω ότι στις 17 πρώτες αγωνιστικές έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που πραγματικά θα μπορούσαμε. Λίγο η απειρία μας, αλλά και η ατυχία με τους επιθετικούς μας (Βρούτσινα – Μπανγκουρά), έγινε το έργο μας πιο δύσκολο. Ακόμη κι έτσι όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πέντε βαθμούς πιο πάνω. Το παλεύουμε όμως και θα το κάνουμε μέχρι τελευταία αγωνιστική. Έχουμε τη δυνατότητα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε