Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Για πονηρή διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ που συμπλήρωσε πως “οι άλλοι ευνοούνται κάθε εβδομάδα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
 
-τη διαιτησία στον αγώνα με την Κέρκυρα: «Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε είναι πολύ πονηρό. Εγώ θέλω 50-50 διαιτησία και δεν είχαμε ανάγκη ένα οφσάιντ δέκα μέτρα. Θα είχαμε κερδίσει το ματς. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Έχουμε καταντήσει όταν είναι 50-50 η διαιτησία να λέμε πως είναι διαφορετική η αντιμετώπιση».

-το γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ: «Το οφσάιντ γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον ΟΦΗ στοίχισε στην ομάδα δύο βαθμούς. Τώρα το οφσάιντ γκολ του Τζεμπούρ δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-0 φτάνει για να κερδίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν έφτανε».

-τις αντιδράσεις της ομάδας του για τη διαιτησία: «Δεν θα κάνεις φασαρία για την ομάδα σου όταν αυτή αδικείται συνέχεια; Θα περνάνε από μικροσκόπιο όλες οι διαιτησίες. Η επιστροφή μου ζέστανε την ατμόσφαιρα και θα τη ζεστάνει πολύ ακόμη. Η πιο αδικημένη ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός ασυζητητί. Εγώ δεν θέλω να ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω καμία εύνοια, θέλω 50-50%. Μόνο αν περνάνε απαρατήρητοι θα είναι πετυχημένοι».

-τη διαιτησία στους αγώνες άλλων ομάδων: «Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα. Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Τον Ριέρα ο Κάκος στο πούλμαν τον πρόλαβε για να τον αποβάλει; Έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία; Μην τρελαθούμε κιόλας!».

Γκάζια από Βαλβέρδε!

Πάντελιτς: Ρίξαμε το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε