Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεοδωρίδης: Θέλουμε δυνατούς ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία του να βρουν λύσεις Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ομάδας του.

Και ο Λουίς Γκαρθία υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στον Sentra FM…

Για την αφιέρωση του τίτλου που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν μπορώ να πω εγώ για τους λόγους, αλλά ο ίδιος. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή. Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης είναι έξυπνος άνθρωπος, απαλλαγμένος από πολλά, είναι νέος, βλέπει καθαρά τα τεκταινόμενα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παντού. Σίγουρα, όμως, δεν το περίμενα και πρόκειται για μεγάλη διάκριση. Στην καριέρα μου έχω πάρει 30 τίτλους (12 σαν ποδοσφαιριστής και 18 σαν παράγοντας) και είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Με εξέπληξε. Ο Βαγγέλης ξέρει να εκτιμάει και οι πράξεις του φανερώνουν πόσο καθαρά βλέπει. Δεν έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως να κλαίνε και ο πρόεδρος και ο προπονητής στον αποχαιρετισμό τους».

Για το αν ο ρόλος του γενικού αρχηγού είναι ξεπερασμένος
: «Ο ρόλος ο δικός μου είναι αντιπρόεδρος. Ο κάθε άνθρωπος αποδίδει διαφορετικά στην κάθε δουλειά. Στον αθλητισμό, όμως, δεν αλλάζει τίποτε. Πρέπει να είναι ένας άνθρωπος στα αποδυτήρια, να τον σέβονται, να ασχολείται με τα πάντα. Κι εγώ τα κάνω αυτά και δεν αφήνω τίποτε να πέσει κάτω. Κοιτάζω και τη μικρότερη λεπτομέρεια. Έρχομαι σε απευθείας επαφή με όλους τους παίκτες και συνεννοούμαι μαζί τους, γιατί μιλάω τρεις γλώσσες.
Το θέμα είναι πώς σε δέχεται και πώς σε εμπιστεύεται ο προπονητής. Σέβομαι τον προπονητή και ιδιαίτερα τους παίκτες που τους κάνω οικογένεια. Δεν έχω περάσει ποτέ τη γραμμή του αγωνιστικού χώρου στην προπόνηση και δεν μπλέκομαι στα πόδια του προπονητή. Αν ο άλλος βλέπει ότι τον σέβεσαι και βλέπει έργο, σε αντιμετωπίζει διαφορετικά. Όταν με βλέπουν να μπαίνω πρώτος με οποιεσδήποτε συνθήκες (κι έχει σημασία αυτό), όταν βλέπουν τίτλους, όταν ξέρουν ότι προσφέρεις ανιδιοτελώς σε σέβονται οι πάντες. Είμαι μαζί τους κι είμαστε μια οικογένεια».

Για την έλλειψη ανταγωνισμού εξαιτίας των προβλημάτων των άλλων ομάδων
: «Με λυπεί αφάνταστα η κατάσταση των άλλων ομάδων. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς καλούς Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να συνέλθουν αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό έχω πει πολλές φορές και μου αρέσει που βγήκαν να μου απαντήσουν όταν είπα για την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ο Ολυμπιακός θέλει δυνατές τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν θα υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο αν μείνουμε εμείς έτσι κι οι άλλοι έτσι. Παρακαλούμε να βρεθεί λύση».

Για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε
: «Μην ξεχνάτε ότι Ολυμπιακός είναι χορτασμένος από τίτλους. Ο Βαλβέρδε είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την Ελλάδα. Είναι σοβαρός άνθρωπος, εξαίρετος χαρακτήρας, ποτέ δεν σχολίασε τίποτε και ήταν ευγενέστατος. Δεν έχει πει ποτέ το παραμικρό εναντίον κάποιου. Προσπάθησε να κάνει τον Ολυμπιακό να παίζει το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, έστω και σε μικρό βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε στα χνάρια του. Έχουμε το υλικό, η ομάδα έχει μπει ήδη σε καλό καλούπι και πιστεύω ότι ο Μαρινάκης θα βρει τον καλύτερο αντικαταστάτη».

Στις 9 Μαϊου η φιέστα του Ολυμπιακού

“Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μπιτσαξής”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε