Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν πυρ με καραμπίνα σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ίδια ώρα άγνωστοι έσπερναν τον τρόμο σε καφενείο…

Πυροβολισμούς, πιθανότατα από κυνηγετική καραμπίνα, δέχτηκε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα, η είσοδος του κτιρίου όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΡΗ, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, που διερευνούν το περιστατικό.

Τα γραφεία του Συνδέσμου ήταν, ευτυχώς, κλειστά και έτσι προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές, στην τοιχοποιία του κτιρίου. Το μεσημέρι η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 27χρονου και του 71χρονου πατέρα του, για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στον σύνδεσμο.
Ο 27χρονος συνελήφθη ως ο δράστης των πυροβολισμών, ενώ ο πατέρας του για την παράνομη κατοχή του κυνηγετικού όπλου που χρησιμοποιήθηκε. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα ακριβή κίνητρα του δράστη…

Στο μεταξύ, ληστεία υπό την απειλή όπλου, διέπραξαν στη μία και σαράντα τα ξημερώματα, σε καφενείο στην οδό Ολυμπιάδος στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, τρία άτομα. Οι άγνωστοι διέφυγαν πεζή, με λεία 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε