Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν 19 οπαδοί του Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε 19 οπαδούς του Ηρακλή, που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη…

για συμμετοχή σε επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια κινητοποίησης με αφορμή την απόφαση της αρμόδιας ποδοσφαιρικής αρχής για τον υποβιβασμό του «Γηραιού» από την Σούπερ Λιγκ.

Μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, την ώρα, που βρισκόταν σε εξέλιξη νέα κινητοποίηση οπαδών του Ηρακλή στην πλατεία Αριστοτέλους, το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους 19 από τους συνολικά 20 οπαδούς που κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την πράξη της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Αντιθέτως, ένας εκ των συλληφθέντων κρίθηκε αθώος. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Nα σημειωθεί ότι στα συγκεκριμένα επεισόδια συνελήφθησαν ακόμη επτά ανήλικα άτομα, τα οποία παραπέμφθηκαν να δικαστούν για την ίδια πράξη σε τακτή δικάσιμο του δικαστηρίου ανηλίκων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε