Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 34 χούλιγκαν του ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, κατηγορούμενοι για επεισόδια και επιθέσεις μεταξύ χούλιγκαν.

Η αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε χώρους όπου στεγάζονται 7 σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ, κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και σε σπίτια υπόπτων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava, όπλα κρότου – λάμψης, τσεκούρια, μαχαίρια, σπαθιά, σιδηρογροθιές, ρόπαλα, ζυγαριές ακριβείας καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι έρευνες για τη δράση των χούλιγκαν ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή κρούσμα οπαδικής βίας σε βάρος οπαδού του ‘Αρη στο Δερβένι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε λεωφορείο και επέστρεφαν από αγώνα της ομάδας τους.

Από τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που ακολούθησαν, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους πρωταγωνιστές – φυσικούς και ηθικούς – των συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς της Θεσσαλονίκης που είχαν πυκνώσει κατά το επόμενο διάστημα.

Μεταξύ άλλων στις συνομιλίες καταγράφονται λεπτομέρειες για σειρά επιθέσεων, όπως αυτή εναντίον οπαδών του ‘Αρη, πριν από 1,5 μήνα, μετά τον τελικό των ομάδων Κ17 ανάμεσα σε ‘Αρη και ΠΑΟΚ ή την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, από τις συνομιλίες προκύπτει ότι οι χούλιγκαν σχεδίαζαν χτύπημα με βόμβες μολότοφ σε καφέ που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο του ‘Αρη.

Όπως έγινε γνωστό, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλα 57 άτομα, τα οποία αναζητούνται. Οι δε κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία είναι βαρύτατες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Στα 70 του χρόνια, έβαλε τέλος στη ζωή του -Αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα!

Λαμία: Χρυσαυγίτες εναντίον αριστερών και στη μέση η αστυνομία -Φωτό και βίντεο!

Εύβοια: Χειροπέδες στους ληστές με τα καλάσνικοφ -Το μοιραίο λάθος που έκαναν…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε