Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλο-νίκη τίτλου – Άρης-Παναθηναϊκός (19:30)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα τον χρίσει φαβορί για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες μπορεί να υπολογίζει και στον Ρούντολφ, ενώ όσον αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος στην άμυνα, ενώ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Σιμάο. Μπροστά τους ο Κλέιτον, στα πλάγια οι Ζέκα και Κουίνσι και στην κορυφή της επίθεσης ο Λέτο.
 
Εκτός από τον Παναθηναϊκό, όμως μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχουν και στον Άρη καθώς η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αναμένεται να αλλάξει το σχήμα σε 4-4-2 χρησιμοποιώντας στην επίθεση τους Τσέζαρεκ και Ιάκομπ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του τους Παπαστεριανό, Μίσελ, Ντίκο και Σανκαρέ, ενώ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τόχα, Φατί, Γιαννιωτάς και Ουμπίντες.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε