Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θετικό τεστ για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ντιόγκο, Ζαϊρί και Μιραλάς έκαναν σπουδαία εμφάνιση και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της Σλάβια Πράγας σε φιλικό προετοιμασίας στο Μόναχο.

Πολύ καλά ήταν τα δείγματα του νέου Ολυμπιακού στο φιλικό ματς κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Οι ερυθρόλευκοι είχαν κέφια ειδικά από τη μέση και μπροστά, σκοράροντας 3 φορές ενώ δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες.

Ο Έβαλντ Λίνεν είδε με ικανοποίηση τον Ντιόγκο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, τον Μιραλάς να δημιουργεί συνεχώγς κινδύνους και τον Ζαϊρί να προσφέρει δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.

Αμυντικά οι ερυθρόλευκοι είχαν αρκετά προβλήματα αλλά κάτι τέτοιο είναι λόγικό αφού στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν αναγκαστικά οι Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 6′ με τον Ραούλ Μπράβο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ζαϊρί και να σκοράρει. Άμεση απάντηση των Τσέχων με τον Γκράιτσιαρ να πλασάρει τον Νικοπολίδη μετά από λάθη της άμυνας.

Στο 34′ ο Ντιόγκο με κεφαλιά και στο 84′ ο Νταρμπισάιρ που πέρασε και τον τερματοφύλακα των Τσέχων δοιαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Στο 65′ ο Λίνεν έκανε 9 αλλαγές: Ποτουρίδης, Ντάρμπισιρ, Φετφατζίδης, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος και Κατσικογιάννης.

Βγήκαν οι: Γκαλίτσιος, Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Ντιόγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε