Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θετικός για ΠΑΟ ο Μπαπτίστα

Θετικός για ΠΑΟ ο Μπαπτίστα

Ο μάνατζερ του Ζούλιο Μπαπτίστα αποκάλυψε πως ο πελάτης του δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι αφού δεν υπολογίζεται από τον Κλαούντιο Ρανιέρι για τη νέα σεζόν.

Ο Βραζιλίανος επιθετικός της Ρόμα ίσως αποτελέσει το φετινό μεταγραφικό “μπαμ” του Παναθηναϊκού. Οι “τζιαλορόσι” θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Μπαπτίστα αφού ο Ρανιέρι δεν τον υπολογίζει, κάτι που φάνηκε και από τις λίγες ευκαιρίες που του έδωσε την φετινή σεζόν.

 
Ο εκπρόσωπος τύπου του γραφείου μάνατζερ που ανήκει ο Βραζιλιάνος, Ζοσέ Μιγκέλ Απαρεσίδα μίλησε στην εφημερίδα “Εξέδρα” για την προοπτική να δούμε στα ελληνικά γήπεδα τον Μπαπτίστα.
 
“Εάν ο Παναθηναϊκός του κάνει μία καλή πρόταση, ο Ζούλιο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα. Θα συζητούσε με τον Παναθηναϊκό αρκεί να ικανοποιηθεί. Όπως είχαμε επισημάνει από την πρώτη ημέρα που αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάνει καμία κίνηση, αφού περιμένουν να διαμορφωθεί το μεταγραφικό μπάτζετ. Όταν το έχουν στα χέρια τους, τότε θα ενημερώσουν και τον μάνατζερ του Μπαπτίστα για επισημοποίηση του φλερτ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση τόσο στον ίδιο όσο και στη Ρόμα”.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός, ενώ με τη Ρόμα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού θα μπει ο πήχης για την παραχώρησή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε