Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θλάση ο Λαγός! – “Βουνό” τα προβλήματα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετ΄ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έχει χαρακτήρα τελικού για την “Ένωση”. Ο Λαγός υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες, αμφίβολοι είναι οι Φούντας, Τσίτας και Μπουγαίδης, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Κορδέρο.

Δεν έφτανε η ήττα από τον Λεβαδειακό που κράτησε την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήρθαν και τα προβλήματα τραυματισμών βασικών στελεχών να κάνουν ακόμα χειρότερο το κλίμα στην ΑΕΚ.

Πέραν του Κορδέρο ο οποίος είναι τιμωρημένος, ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτε στον Λαγό ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός δράσεις για 2 με 3 εβδομάδες.

Παράλληλα, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Φούντας, Τσίτας και Μπουγαίδης και αν δεν καταφέρουν να τα ξεπεράσουν τις επόμενες μέρες, ο Λίνεν θα κληθεί να βγάλει… λαγούς απ΄το καπέλο για να καλύψει τα κενά.

Το παρήγορο για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως ο Εμίλιο Φουρτάδο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι. 

Πάει στην Τρίπολη χωρίς τον Κοντοέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε