Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Θολό τοπίο” για Μπόλονι – Πάει… διακοπές!

“Θολό τοπίο” για Μπόλονι – Πάει… διακοπές!
Ο Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρουμανίας και τα ΜΜΕ της χώρας χρίζουν φαβορί για να τον αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι. Ο 58χρονος τεχνικός διαψεύδει πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ομοσπονδία της Ρουμανίας, ενώ σε άλλα δημοσιεύματα τονίζει πως… θέλει να ξεκουραστεί!
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας, μόλις μία μέρα μετά τη σημαντική νίκη με 3-0 επί της Βοσνίας.
 
Τα ΜΜΕ της χώρας επιμένουν πως επικρατέστερος διάδοχός του είναι ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
 
Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις του καθησύχασε τους ανθρώπους του “δικεφάλου του Βορρά”, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ήδη συμφωνήσει για να αναλάβει την εθνική Ρουμανίας.
 
Ωστόσο, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα, “Sport.ro”, θόλωσε τα… νερά όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή δεν είναι να αναζητήσει την επόμενη ομάδα που θα προπονήσει, αλλά να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί!
 
“Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αλλά το πως θα κάνω τις διακοπές μου πιο όμορφες!», είπε χαρακτηριστικά ο 58χρονος Μπόλινι ο οποίος αναφερόμενος στην αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου από την Εθνική Πολωνίας σημείωσε: “Ήταν προβλέψιμο ότι ο Λουτσέσκου θα αποχωρήσει από την Εθνική”.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπότιτλος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ αναφέρει: “Ο Μπόλονι βρίσκεται στην λίστας του Σαντού για την θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή”.
 
Επιπλέον, στο δημοσίευμα αναφέρονται και τα ονόματα των Χάτζι, Πιτούρκα και του Ολαρόγιου ως πιθανών διαδόχων του Λουτσέσκου στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας. Απ’ τον ΠΑΟΚ πάντως τηρούν… στάση αναμονής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε