Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίαμβος παραμονής, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

Επιβλητική εμφάνιση απο τους παίκτες του Λεβαδειακού
Επιβλητική εμφάνιση απο τους παίκτες του Λεβαδειακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Λεβαδειακός έκανε περίπατο στο ματς που είχε χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες και πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή, αντίθετα οι Γιαννιώτες έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Δείτε το βίντεο.

Το πάρτι των Βοιωτών ξεκίνησε στο 12ο λεπτό όταν ο Κούσας δεν μπόρεσε να σιώξει σωστά την μπάλα, την έστρωσε στον Μπάρκογλου και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

 
Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το δοκάρι τον σταμάτησε. Στο 27′ ο Ανδράλας με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βαγέχο αλλά όχι και το δοκάρι.
 
Ακόμη μία μεγάλη ευακιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 31΄ όταν ο Μαϊστόροβιτς από τη μικρή περιοχή κατάφερε να χάσει το γκολ.
 
Κάπου εκεί τελείωσε το ματς για την ομάδα του Αναστόπουλου. Οι γηπεδούχοι στο 40′ αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί με τον Αγκάλι να νικάει στον αέρα τους αντιπάλους του και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
 
Ο ΠΑΣ δεν ήταν στην ημέρα του. Ο Μπακαγιόκο δεν μπόρεσε να νικήσει στον τετ α τετ τον Βαγέχο και να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
 
Στο 59΄ ο Λεβαδειακός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Γκονζάλες να σημειώνει το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα.
 
Ο Αγκάλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. 

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπακαγιόκο στο 87′.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε