Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

“Θρίλερ” με Μασάντο – Είπε “όχι” στην Λοκομοτίβ ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε εξαιρετική πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο, αλλά ο διευθυντής επικοινωνίας των “ερυθρόλευκων”, Κώστας Καραπαππάς, δεν απέκλεισε οι Ρώσοι να επανέλθουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης όταν και λήγει η προθεσμία των μετεγγραφών.

«Έχουμε στόχο να μην αφήσουμε κανένα σενάριο να πλανάται. Τις προηγούμενες μέρες έγινε-πράγματι-μια εξαιρετική πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Απάντησε όχι. Το θέμα έκλεισε», δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον NovaΣΠΟΡ FM  και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν οι Ρώσοι θα επανέλθουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάντως, έτσι έχουμε τα πράγματα. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσό, έχουμε αρνηθεί, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν αποκλείω πάντως να επανέλθει η ρωσική ομάδα».

Να σημειωθεί πως η διορία των μετεγγραφών στην Ρωσία λήγει το βράδυ της Τετάρτης, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μόσχα, η Λοκομοτίβ προτίθεται να δαπανήσει 4-5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο άσο.

Ο Μασάντο, πάντως, συμπεριλήφθηκε από τον Μίτσελ στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δείχνει να υπολογίζεται κανονικά.

“Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό”

Τελειώνει ο Πίνο απ΄τον Ολυμπιακό!

Καθ-ΑΡΗ-σε και ετοιμάζεται για φιέστα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε