Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ με killer τον Ντόνοβαν, ΗΠΑ – Αλγερία 1-0

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το γκολ του Ντόνοβαν στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στις ΗΠΑ μετά από ένα σπουδαίο ματς με την Αλγερία. Δοκάρι είχε ο Τζιμπούρ.

Το LIVE του αγώνα

 
Ένα από τα καλύτερα ματς της διοργάνωσης “Loftus Versfeld” μπροστά στα μάτια του προέδρου της ΦΙΦΑ, Ζεπ Μπλάτερ και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Από τε ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες κυνήγησαν με όλη τους τη δύναμη τη νίκη και το ματς είχε απίστευτο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ράφικ Τζιμπούρ τράνταξε το δοκάρι του Χάουαρντ, ενώ οι ΗΠΑ απάντησαν με τον Ντέμπσεϊ και τον Άλτιντορ να αστοχούν από πλεονεκτικές θέσεις.
 
Στο 57΄οι ΗΠΑ ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Ντέμπσεϊ, ενώ το γκραν γκινιόλ συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε. Οι καρδιές έσπασαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Άλτιντορ γύρισε τον Ντέμπσεϊ , αυτός νικήθηκε από τον Μ΄Μπολί και ο επερχόμενος Ντόνοβαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην ομάδα του. Η Αλγερία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιάχια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε