Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θρήνος στη Ντόρτμουντ: Οπαδοί της νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα

Θρήνος στη Ντόρτμουντ: Οπαδοί της νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα

Βρίσκονταν στο αεροπλάνο που συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ ενώ τους μετέφερε από την Οδησσό για το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέντε νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της συντριβής αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Οδησσό αλλά έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ντόνετσκ.

Κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης όμως, το αεροσκάφος Αντόνοφ AN-24 που μετέφερε και οπαδούς της Ντόρτμουντ για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και τη Σαχτάρ, έπιασε φωτιά και συνετρίβη.

Έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 12 άνθρωποι, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί τι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους.

Υπάρχουν όμως αναφορές πως κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής προσγείωσης το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ ήταν καλυμμένο από παχιά ομίχλη.

Λόγω του θανάτου των οπαδών της Ντόρτμουντ, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Μπορούσια, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουλάχιστον 4 νεκροί σε συντριβή αεροπλάνου στην Ουκρανία

“Άγιος” Ντε (Χ)έα και λυτρωτής (Χ)ούμελς (VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε