Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος στον Άρη – “Έφυγε” ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας!

ΦΩΤΟ Arisfc.gr
ΦΩΤΟ Arisfc.gr

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη, αφού το πρωί της Δευτέρας έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο 16χρονος παίκτης της ομάδας εφήβων του συλλόγου, Άγγελος Τσιπούρας, Συλλυπητήρια κι… ενός λεπτού σιγή από Σούπερ Λίγκα. Τη θλίψη τους εξέφρασαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ.

Άπαντες στο στρατόπεδο των “κίτρινων” έχουν σοκαριστεί. Ο 16χρονος παίκτης της Κ-17 των Θεσσαλονικέων έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους οικείους του σηκώθηκε το πρωί για να πάει σχολείο, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

O ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας στοπόρισμα του αναφέρει ότι τα αίτια θανάτου ήταν το οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Γιατί Θεέ μου, γιατί.

Θρήνος στον ΑΡΗ. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει.

Ο Άγγελος Τσιπούρας «έφυγε» ξαφνικά σήμερα το πρωί. Ο 16χρονος αμυντικός της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ δεν βρίσκεται πια κοντά μας».

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του νεαρού αθλητή του Άρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή της ομάδας Άγγελου Τσιπούρα. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Κ-17 της Super League, στις 19 και 20 Ιανουαρίου».

Λίγο αργότερα ανακοίνωση εξέδωσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα, ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων Κ-17 του Άρη, για τον αναπάντεχο και άδικο χαμό του.”

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Άγγελου Τσιπούρα, ο αδόκητος χαμός του οποίου στα 16 του χρόνια συγκλονίζει την οικογένεια του Άρη, αλλά και ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.”

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης με νέα ανακοίνωση η φανέλα με το νούμερο 3 θα αποσυρθεί από την ομάδα κάτω των 17 μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ οι σημαίες στο Κλεάνθης Βικελίδης κυματίζουν μεσίστιες.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές), οι ομάδες Κ-20 και Κ-17, καθώς και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-17, Άγγελου Τσιπούρα, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλληπτήρια στους οικείους του για την απώλειά του.

Το σοκ μεγάλο, το πένθος για την οικογένεια του ΑΡΗ βαρύ.

Καλό Παράδεισο, Άγγελε. «Έφυγες» σαν Πρωταθλητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Άγγελος Τσιπούρας, γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1996, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής μας ομάδας και από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ, που τον περασμένο Μάιο κατέκτησε τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας στην Τρίπολη. Αγωνίζονταν στη θέση του αριστερού μπακ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, στις 15:00 στο Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και το παρών θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ.

Οι σημαίες στο «Κλ. Βικελίδης» από το πρωί κυματίζουν μεσίστιες, ενώ αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 3 σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17 μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε