Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα 10εύρα στον Σπανούλη “πλήγωσαν” την Εθνική

Κρατώντας 10εύρα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τον Σπανούλη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O απόηχος του χθεσινού επεισοδίου στο ΟΑΚΑ. Πώς αντέδρασαν οι διεθνείς. Αμίλητος αποχώρησε ο Σπανούλης.

Η μετεγγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό δεν αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Όλοι γνωρίζουν ότι την πρώτη φορά που θα πάει ο V-Span στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, θα αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους που λίγο καιρό πριν τον αποθέωναν.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς είναι ότι οι αποδοκιμασίες θα ξεκινούσαν από τα ματς της Εθνικής. Στο φιλικό κόντρα στον Καναδά, 10 “φίλαθλοι” του Παναθηναϊκού μπήκαν στον ΟΑΚΑ με μοναδικό σκοπό να αποδοκιμάσουν τον Σπανούλη που έκανε προθέρμανση με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Οι παίκτες της Εθνικής απορημένοι παρακολουθούν τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Kill – Bill δεν αντέδρασε, ούτε καν γύρισε να κοιτάξει αυτούς που τον αποδοκίμαζαν. Οι περίπου 3000 φίλαθλοι της Εθνικής, στήριξαν τον Σπανούλη αποδοκιμάζοντας έντονα όσους του επιτέθηκαν φραστικά, κρατώντας 10εύρα.

Οι υγιείς φίλαθλοι της Εθνικής στάθηκαν στο πλευρό του Σπανούλη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σπανούλης όπως ήταν λογικό δεν θέλησε μετά το ματς να κάνει δηλώσεις. Δεν επιθυμεί να ρίξει “λάδι στη φωτιά”. Αντίθετα ο αρχηγός της Εθνικής, Αντώνης Φώτσης παρά το ότι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να πάρει θέση στο θέμα και να στηρίξει τον συμπαίκτη του:

“Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Πρέπει οι φίλαθλοι να σέβονται τους παίκτες, που αφήνουν κάθε καλοκαίρι την ξεκούραση τους και παίζουν για την Εθνική και την Ελλάδα. Είμαστε παίκτες της Εθνικής ομάδα, όχι του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. Όλοι είμαστε Έλληνες κι αυτό πρέπει να το σεβαστούν οι φίλαθλοι. Πρέπει να ζητωκραυγάζουν και να στηρίζουν την Εθνική και τους παίκτες τους, όχι να βάζουν τους συλλόγους ανάμεσα και να αποδοκιμάζουν. Αυτό είναι λάθος.”

Στο πλευρό του Σπανούλη οι διεθνείς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σπανούλης παρά το ότι η Εθνική πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, μένοντας στους 2 πόντους, εμφανώς επηρεασμένος από τα όσα έγιναν στην προθέρμανση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε