Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα Πριγκιπικά… χαμόγελα και το σχέδιο των 70 εκατ. ευρώ!

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ φαίνεται πως παίζει χωρίς αντίπαλο, ειδικά μετά και τις εξελίξεις που προέκυψαν από το ραντεβού των εκπροσώπων της “Axiom Capital” με τους δικηγόρους του Γ. Βαρδινογιάννη. Διαβάστε τις κινήσεις που σχεδιάζει ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας.
Η απόκτηση του ποσοστού της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ φαίνεται πως έχει μπει στην τελική, αφού αναμένεται στην Αθήνα το γνήσιο της υπογραφής του.
 
Μέσα στις επόμενες ημέρες επιβεβαιώνεται ότι ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για να έχει τη συνάντηση-γνωριμία με τον Τζίγγερ και μετά να υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την πλευρά του Πρίγκιπα, στόχος του είναι μόλις γίνει κάτοχος του ποσοστού των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη να βάλει άμεσα 20 εκατομμύρια ευρώ για να βγει εύκολα η χρονιά.
 
O επόμενος στόχος του είναι να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με σκοπό να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στο 67% βάζοντας στην ομάδα 50 εκατομμύρια.
 
Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ενημερώνει ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα εγκαίρως έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, με τον εκπρόσωπο του, Βλάση Τσάκα να καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε