Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τα Σκόπια δεν απαντούν στα αιτήματα για έκδοση του Ψωμιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Αρχές των Σκοπίων δεν έχουν απαντήσει σε κανένα από τρία αιτήματα της Εισαγγελέας Εφετών σχετικά με το ζήτημα της έκδοσής του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21 εκατ. ευρώ από το ταμείο της ΑΕΚ.

Έγγραφη ενημέρωση απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών (τμήμα εκδόσεων) στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί μέχρι σήμερα για την ικανοποίηση του αιτήματος της Ελλάδας ώστε οι αρχές των Σκοπίων να επιτρέψουν τη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης σε βάρος της ΑΕΚ.

Η Εισαγγελία επιχειρεί να εξαντληθούν όλα τα μέσα ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών, καθώς σε δύο μήνες θα συμπληρωθούν 12 μήνες κράτησης του Μ. Ψωμιάδη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, για την οποία και εκδόθηκε, και ακόμη οι αρχές της γείτονος χώρας δεν έχουν απαντήσει αν η απόφαση για έκδοσή του θα «επεκταθεί» και σε ό,τι αφορά την υπεξαίρεση των 21 εκατομμυρίων ευρώ από την ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι ως σήμερα η Εισαγγελία έχει στείλει τουλάχιστον τρεις φορές τον φάκελο με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα για την υπόθεση της ΑΕΚ στις σκοπιανές αρχές, αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Έναν χρόνο αποκλεισμό στον Αρκούδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε