Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα… άκουσαν από τον Χάβο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, “Δεν ματώσατε μέσα στο γήπεδο”

Ο τεχνικός του “δικέφαλου του Βορρά” έφερε τους παίκτες του προ των ευθυνών τους, σε ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας
“Μας κάνατε ρεζίλι”!

Το κλίμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 4-0 στο ΟΑΚΑ ήταν αρκετά άσχημο και ο Μάκης Χάβος, σε ομιλία προς τους παίκτες του, τα είπε… έξω απ’ τα δόντια

 
Η βαριά ήττα από την Ένωση, αλλά και οι απανωτές υποχρεώσεις του “δικέφαλου του Βορρά” (την Τετάρτη υποδέχεται σε εξ αναβολής αναμέτρηση τον Εργοτέλη, ενώ την Κυριακή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό), έκαναν τον Έλληνα προπονητή να…. χώσει γκάζια στους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας τον έντονο εκνευρισμό του.

“Δεν ματώσατε μέσα στο γήπεδο. Δεν παλέψατε καθόλου κι όταν δεν παλεύεις μέσα στο γήπεδο, δεν δικαιούσαι το παραμικρό”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 41χρονου τεχνικού.

 
Στη συνέχεια τους τόνισε ότι πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον, αφού βρίσκονται εκτός πλέι-οφ. «Πρέπει να αντιστρέψουμε άμεσα την εικόνα μας, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε περιθώρια να στεκόμαστε σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ανασύνταξη και καθαρό μυαλό για τη δύσκολη συνέχεια» επισήμανε ο Χάβος.

Τσουχτερό ήταν το κρύο στην Σουρωτή. Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ, στο ένα οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ κάνοντας πιο χαλαρό πρόγραμμα από το δεύτερο γκρουπ που έκαναν κανονική προπόνηση και ήταν με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν.
 
Ο Πάμλπο Γκαρσία επέστρεψε από το ταξίδι του στην Ισπανία και έδωσε κανονικά το παρών. Αντίθετα απών ήταν ο Μπρούνο Τσιρίλο που πήρε άδεια να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιταλός έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τους Κρητικούς λόγω τιμωρίας. Τρέξιμο μετά από καιρό άρχισε ο Λούσιο Φιλομένο, ενώ ατομικό έκανε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε