Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα αποκαλυπτήρια της Ferrari

Με αρκετές άσπρες πινελιές το νέο μονοθέσιο της Ferrari.
Με αρκετές άσπρες πινελιές το νέο μονοθέσιο της Ferrari.

Η νέα F10 παρουσιάστηκε επίσημα από την Ferrari με την ελπίδα να είναι πιο ανταγωνιστική από την περυσινή έκδοση της. 

Το νέο όπλο που θα έχουν στα χέρια τους ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Φελίπε Μάσα αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης. Η Ferrari είναι η πρώτη ομάδα που παρουσίασε επίσημα το μονοθέσιο της.

Ο Φερνάντο Αλόνσο εμφανίστηκε αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρουσίαση της F10:

“Είναι η πρώτη μου φορά σε παρουσίαση της Ferrari και είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα γιατί τους τελευταίους μήνες δούλεψαν πολύ σκληρά για δημιουργήσουν αυτό το μονοθέσιο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση και η ευθύνη μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το 100% του δυναμικού του. Ο Felipe και εγώ θα κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ελπίζουμε να κάνουμε τους φίλους της Ferrari σε όλο τον κόσμο πολύ υπερήφανους όταν θα δουν αυτό το μονοθέσιο να κερδίζει το πρωτάθλημα.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Φελίπε Μάσα:

“Είναι αναμφίβολα μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκομαι σε άλλη μία παρουσίαση της Ferrari. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ είχα το ατύχημα και συνέβησαν και όλα τα υπόλοιπα. Νιώθω ότι θέλω να δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ. Ελπίζω ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και στη μάχη για το πρωτάθλημα η δική μας κόκκινη Ferrari θα βρίσκεται στην pole position. Πραγματικά θέλουμε πολύ να το κάνουμε αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.” 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε