Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τα αστέρια παίζουν στο Καμπ Νου

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς θα λείψει από το μεγάλο ματς της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ
Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς θα λείψει από το μεγάλο ματς της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη ρεβάνς του εκπληκτικού 2-2 του Έμιρειτς με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Μόσχα δοκιμάζεται η Ίντερ. 

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση της. Την Τρίτη στις 21.45 οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μείνουν καρφωμένοι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον αγώνα του Έμιρειτς και υπόσχονται ανάλογη εικόνα και στην αναμέτρηση του Καμπ Νου.

Η Μπάρτσα έχει τον πρώτο λόγο μετά το 2-2 του πρώτου ματς αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να είναι ήσυχος όταν απέναντι του θα βρει τα παιδιά θαύματα του Βενγκέρ.

Οι γηπεδούχοι έχουν τρία σημαντικά προβλήματα. Το μεγαλύτερο όλων είναι η απουσία του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, σκόρερ και των δύο τερμάτων στην Αγγλία, ο οποίος είναι τραυματίας και παλεύει να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τιμωρημένοι είναι ο Πικέ και ο Πουγιόλ κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε άμυνα ανάγκης από τον Γκουαρντιόλα.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Βενγκέρ. Φάμπρεγκας, Γκαλάς και Αρσάβιν δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της Άρσεναλ.

Στο Λουζνίσκι η Ίντερ με το πλεονέκτημα που της δίνει το 1-0 του πρώτου αγώνα καλείται να αντέξει την πίεση που θα σκήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό που τον προβληματίζει είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε