Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τα δοκάρια σταμάτησαν Λάρισα και Πλατανιά!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Λάρισα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Supeleague. Τα δοκάρια σταμάτησαν τις δύο ομάδες και κράτησαν… το μηδέν στις δύο εστίες. Δύο δοκάρια είχαν οι Κρητικοί, ένα οι Θεσσαλοί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα δυνατά και δημιούργησαν από την αρχή επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πλατανιά, ο οποίος πάντως στο ξεκίνημα ειχε την υπεροχή, αλλά χωρίς να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες για γκολ. Στο 28΄ ωραίο σουτ του Ντέλετιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοκκάλας, ενώ στο 30΄ ο Ρέντζας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58΄ ο Πλατανιάς… ισοφάρισε τα δοκάρια, με σουτ του Πριντέτα και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πλατανιά, οποίος άρχισε να βρίσκει πιο εύκολα διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΛ. Έτσι Στο 67΄ ο Γιακουμάκης πάσαρε στον Αποστολόπουλο το πλασέ του οποίου από το ύψος της περιοχής έπιασε ο Θεοδωρόπουλος. Η Λάρισα απάντησε στο 77΄, όταν σε σέντρα του Γκαχιέχο, ο Τσακοπίνο κάνει την προβολή από κοντά για να αντιδράσει θετικά για την ομάδα του ο Κακκάλας και να αποκρούσει την μπάλα.

Στο 81΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει ο Πλατανιάς με το Μανούσο, το σουτ του οποίου από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 86΄ ο Πριντέτα σημάδεψε 2η φορά για την ομάδα το οριζόντιο δοκάρι της Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: (Σάκης Τσιώλης) Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (56΄ Γκαγιέχο), Φάρκας, Ρέντζας, Τίκο, Φατιόν (46΄ Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (69΄ Τσακοπίνο), Ντέλετιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Γιώργος Παράσχος) Κοκκάλας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46΄ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82΄ Μενδρινός) , Μανούσος, Γιακουμάκης (73΄ Σίγκνεβιτς).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε