Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα... είπαν Αδαμίδης – Μανωλάς - Νέα πρόταση συνεργασίας από ΑΕΚ

Τα... είπαν Αδαμίδης – Μανωλάς - Νέα πρόταση συνεργασίας από ΑΕΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.06.2011 | 14:00
Πρώτη δημοσίευση: 03.06.2011 | 14:00

Διετή επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2014 πρότειναν στον νεαρό αμυντικό οι “κιτρινόμαυροι”, στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή. Σε πολύ καλό κλίμα το... ραντεβού των δυο πλευρών. Την ερχόμενη εβδομάδα η απάντηση του παίκτη.

 
 
Η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να κρατήσει ένα από τα σπουδαιότερα περιουσιακά της στοιχεία.
 
Σταύρος Αδαμιδης, Βασίλης Δημητριάδης και Αρνααρ Γκρέταρσον συναντήθηκαν με τον Στέλιο και τον Κώστα Μανωλά το πρωί της Παρασκευής και συζήτησαν τη νέα πρόταση της “Ενωσης” που αφορά νέα συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε ένα χρόνο, του κατέθεσαν γραπτώς την πρότασή τους, η οποία περιλαμβάνει σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους από την τρέχουσα δέσμευση που υπάρχει (οι ετήσιες αποδοχές για το νέο τριετές συμβόλαιο αναμένεται να ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ).
 
Η επιθυμία μέχρι τώρα της πλευράς Μανωλά ήταν να ολοκληρωθεί το τρέχον συμβόλαιο (καλοκαίρι 2011) και στη συνέχεια να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων από μηδενική βάση.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο