Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα είπαν και τα… ξαναλένε Φερέιρα-Αλαφούζος

Τα είπαν και τα… ξαναλένε Φερέιρα-Αλαφούζος
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό στην οποία εξέφρασε την στήριξη και την εμπιστοσύνη του, ενώ οι δύο άνδρες θα τα πουν από κοντά την Τετάρτη.

Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται από τους συνεργάτες του αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά και τη νέα τραγική εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού θα συναντηθεί με τον Πορτογάλο την Τετάρτη και θα συζητήσουν για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες την Τρίτη επιβεβαιώθηκε αυτό που νωρίτερα είχε δηλώσει ο κ. Αλαφούζος στον NovaΣΠΟΡ FM.

O “Mr ΣΚΑΪ” επανέλαβε την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχει στον 66χρονο τεχνικό, ενώ ο Φερέιρα φέρεται να ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για την εικόνα και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα της ομάδας του.

Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κανείς δε μπορεί να ξέρει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συνεχίσει να στηρίζει σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει ξανά.

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε