Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Τα είπαν στα… κρυφά Μπιτσαξής-Παπουτσάκης-Πιλάβιος!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Χωρίς να έχει γίνει κάποια ενημέρωση προς τα ΜΜΕ, ο Πάνος Μπιτσαξής συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκας, Απόστολο Παπουτσάκη και τον Πατρίκ Κομνηνό. Διαβάστε τα θέματα που συζήτησαν
Η μυστική αυτή συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε τόσο για να γνωριστούν ο Πάνος Μπιτσαξής με τον προσφάτως νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Λίγκας, αλλά και για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Συγκεκριμένα, κύριο θέμα ήταν οι δικαστικές εκκρεμότητες, με τον κ. Μπιτσαξή να εμφανίζεται σίγουρος πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ώστε να διεξάγεται το πρωτάθλημα με πλήρεις αγωνιστικές και όχι με λειψές, όπως έγινε τουλάχιστον στις δυο πρώτες.
 
Επίσης, οι άνθρωποι της Λίγκας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις ποινές και τα πρόστιμα του νέου Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, κυρίως, για τα υβριστικά συνθήματα, που ακούγονται σε κάθε γήπεδο της χώρας.
 
Ο κ. Μπιτσαξής, ενημέρωσε από την πλευρά του την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για τις εξελίξεις αναφορικά με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο.
 
Από τη ΓΓΑ εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:
 
“Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής συναντήθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Πρόεδρο της Super League, Απόστολο Παπουτσακή. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Super League Πατρικ Κομνηνός. Ο κ. Μπιτσαξής συνεχάρη τον Πρόεδρο της Super League για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του ποδοσφαίρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε