Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα είπε με Πάντελιτς, Πάρντο ο Μαρινάκης – Νέα συμφωνία με Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαβάστε τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στον Σέρβο επιθετικό και τον Ισπανό τερματοφύλακα αλλά και για τη νέα συμφωνία με την Σεντ Ετιέν για τον Μιραλάς.

Τους κέρασε ο “Τόρο” – Διάψευση για Γιοβάνοβιτς, Οτσόα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχθηκε την Πέμπτη στο προσωπικό του γραφείο τους Μάρκο Πάντελιτς και Ούγκο Πάρντο για να τους στείλει μήνυμα εμπιστοσύνης. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” αρχικά μίλησε στον Ούγκο Πάρντο, στον οποίο τόνισε να μην ανησυχεί για αυτά που γράφονται και τον διαβεβαίωσε πως θα γίνει η χρήση της οψιόν αγοράς από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

 
Στη συνέχεια ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Μάρκο Πάντελιτς πως ποτέ δεν τέθηκε θέμα πώλησης του και του ζήτησε να μην δίνει βάση στα δημοσιεύματα αφού θα παραμείνει στην ομάδα.
 
Εξελίξεις, όμως, υπήρξαν και στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς. Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν και πέτυχαν να μειώσουν την ρήτρα του παίκτη στα 2,2 εκατ. ευρώ με την διαφορά πως τα χρήματα θα καταβληθούν σε μία δόση, αντί για τρεις και 2,5 εκατ. ευρώ.
 
Αυτό που “καίει” πλέον τους Πειραιώτες είναι ότι με βάση αυτή τη συμφωνία που έχει ενεργοποιηθεί ο Μιραλάς θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με ετήσιες αποδοχές λίγο πάνω από 1 εκατ. Ευρώ, αλλά οποιαδήποτε στιγμή θελήσει μπορεί να φέρει στον Ολυμπιακό 4,2 εκατ. ευρώ και να πάει σε όποια ομάδα θέλει.
 
Ο Βέλγος μάνατζερ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνούνται να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα χωρίς να γίνει και η ανάλογη αύξηση στο συμβόλαιο του Μιραλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε