Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα εισιτήρια βρήκαν κάτοχο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε βροντερό παρών στις Σέρρες
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε βροντερό παρών στις Σέρρες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άνετες προκρίσεις στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος για ΠΑΟΚ και Ξάνθη επί Πανσερραϊκού και Ολυμπιακού Βόλου, αντίστοιχα. Τα χρειάστηκε ο Πανιώνιος στη Φυλή, στην παράταση άλωσε το Περιστέρι ο ΠΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ με 3.000 φίλους στο πλευρό του πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στις Σέρρες. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Λίνο στο και ο Παπαάζογλου στο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα έκανε ο Εντίνιο.

 
Στην Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε του Ολυμπιακού Βόλου με τον Μαρσελίνιο στο 25ο λεπτό, ενώ μετά από ένα διάστημα πίεσης σφράγισε το εισιτήριο για τους “8” με τον Μπούνγκα στο 82ο λεπτό. Οι Ακρίτες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Στάνγκα στο 86΄.
 
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Θρασύβουλο προκρίθηκε ο Πανιώνιος με τον Μπάλαμπαν να σκοράρει μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι Νεοσμυρνιώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Όμο στο 85ο λεπτό.
 
 
Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα χρειάστηκαν τον χρόνο της παράτασης για να λύσουν τις διαφορές τους, μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Στο 5ο λεπτό της παράτασης ο Μενδρινός δεν αστόχησε και έστειλε τους φιλοξενούμενους στην επόμενη φάση.
 
Στην κλήρωση της Παρασκευής θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια στα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
 
Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος:
 
Παναθηναϊκός
Άρης
Καλλιθέα
Καβάλα
ΠΑΟΚ
Ξάνθη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε