Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα έκανε…όλα o Σιαλμάς! – Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς άνοιξε το σκορ με ένα… βραζιλιάνικο γκολ και πρόλαβε να σφραγίσει την δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0, πριν αποβληθεί. Παράσχος: “Αλλοίωση αποτελέσματος”.

Το LIVE του αγώνα

Μετά από δύο αγώνες όπου η ΑΕΚ δεν είχε ούτε νίκη ούτε γκολ, κατάφερε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σιαλμά. Ο επιθετικός της “Ένωσης” πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακή ενέργεια στο 34΄, ενώ ο ίδιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με προβολή, μετά το φάουλ του Κάρλος, στο 72΄.

Για να φτάσουν ως εκεί, όμως, οι “κιτρινόμαυροι” χρειάστηκαν την εντυπωσιακή επέμβαση του Κωνσταντόπουλου στην κεφαλιά του Τομάς στο 63΄, αλλά και στην αστοχία του Πόποβιτς.  Ο Λεβαδειακός τελείωσε το ματς με 15 τελικές προσπάθειες και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 82΄ο Σιαλμάς πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λεβαδειακός (Παράσχος)
: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (Σουμπίνιο 76′), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαουί (Βασιλείου 46′), Φαβάλι, Πόποβιτς, Ζουρούδης (Ναπολεόνι 67′)
 
ΑΕΚ (Κωστένογλου):
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Ρίκκα (Μάκος 58′), Σιαλμάς, Κάρλος (Γκερέιρο 79′), Λεονάρντο (Λαγός 51′), Μπέλεκ, Μανωλάς

Παράσχος: Αλλοίωση αποτελέσματος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε