Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα επενδυτικά σενάρια και ο κίνδυνος… Πρωτοδικείου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
 
Το προφίλ των εταιριών που-σύμφωνα με τον πρόεδρο των Supporters- ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Υπαρκτός παραμένει ο κίνδυνος η ομάδα να πάει σε λύση Πρωτοδικείου, όσο καθυστερεί να υπάρξει λύση στο διοικητικό της πρόβλημα.    
Ο Μάκης Κασνακίδης, στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αποκάλυψε το ενδιαφέρον τριών εταιρειών, για να επενδύσουν στην ΠΑΕ.
 
Σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα “SportDay” αποκαλύπτει το προφίλ αυτών εταιρειών:
 
“Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια εταιρεία από τη βόρεια Ευρώπη, μία ιταλική και μια αγγλική, με την τελευταία να μοιάζει η πιο σοβαρή περίπτωση, μια και ήδη έχει αναμειχθεί σε δύο υποθέσεις αγοραπωλησίας ομάδων στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Πρόκειται για εταιρείες sports management, οι οποίες ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ανθρώπους που ενδεχομένως να ενδιαφερθούν να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Οι επαφές υφίστανται εδώ και καιρό και αυτό που κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι ότι δεν έχει σημειωθεί καμία αξιόλογη πρόοδος.
 
Μέχρι στιγμής καμία εκ των τριών εταιρειών δεν έχει αναφέρει ποιον εκπροσωπεί και επίσης δεν έχει ζητήσει από την ΑΕΚ να δώσει οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ”, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
 
Την ίδια ώρα, ο Παππάς και οι υπόλοιποι μέτοχοι παραμένουν συνεπείς στη θέση τους να μείνουν… αφανείς, ενώ η Ερασιτεχνική και οι παλαίμαχοι της ομάδας απευθύνουν απεγνωσμένα έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει
 
Έτσι, η ΑΕΚ εξακολουθεί να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στα διοικητικά της. Όσο περνούν οι μέρες και δεν φαίνεται… φως στο τούνελ, τόσο η λύση του Πρωτοδικείου για την Ένωση δείχνει να πλησιάζει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε