Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα… έψαλλε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μαύρος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θωμάς Μαύρος έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για το κακό ξεκίνημα αλλά και για πράγματα που περιμένει από αυτούς στο μέλλον. “Θέλω να τρώτε το χόρτο”, τόνισε μεταξύ άλλων.

“Είστε νέα παιδιά και δεν νοείται να μη δίνετε το 200% των δυνατοτήτων σας. Ο,τι έχετε και δεν έχετε να το βγάλετε στο χορτάρι. Είναι απαίτηση. Θέλω να τρώτε το χόρτο όταν μπαίνετε στο γήπεδο!”, τόνισε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ.

“Μισώ την ήττα! Τη μισούσα και σαν παίκτης. Το ίδιο θέλω να περάσει και σε σας. Δεν σημαίνει ότι αν μισείς την ήττα θα κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, αλλά αν μπαίνεις στο γήπεδο με φόβο, θα χάσεις”.

Στη συνέχεια ο Μαύρος υπογράμμισε: “Ολα τα γκολ που έχουμε δεχθεί είναι από τραγικά ατομικά λάθη, όπως αυτά κόντρα στον ΟΦΗ. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και σοβαρότητα. Τα λάθη κόβονται μόνο με σκληρή προπόνηση. Προπόνηση δεν κάνετε για να χάσετε κιλά, αλλά για να διορθώνετε τα λάθη και να γίνεστε καλύτεροι παίκτες. Οταν ήμουν ποδοσφαιριστής έκανε 8 ώρες προπόνηση! Είναι ιερό πράγμα η προπόνηση, δεν παίζουμε στην προπόνηση. Να είστε σοβαροί”.

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να απαντήσουν και να κάνουν διάλογο μαζί τους. Από τους νέους μόνο ο Φούντας ψέλλισε “έχετε δίκιο”, ενώ οι παλιοί που πήραν το το λόγο απέδωσαν το κακό ξεκίνημα στην έλλειψη εμπειρίας, ότι πρόκειται για μια ομάδα με νέους παίκτες.

Ο Βαγγέλης Βλάχος υπερθεμάτισε καλώντας τους παίκτες του να αναλάβουν τις ευθύνες και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας που φορούν. «Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε, τι φανέλα φοράτε, τι ευθύνες έχετε εδώ. Έτσι θα γίνετε άντρες. Και πρέπει να γίνετε άντρες τώρα! Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να αποδείξετε ότι αξίζετε να είστε εδώ. Είναι η ευκαιρία σας εδώ, ίσως η μεγαλύτερη της καριέρας σας. Αν φύγετε ως αποτυχημένοι από εδώ, δεν ξέρω πώς θα είναι η συνέχεια της καριέρας σας. Μάλλον πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε αυτό που πρέπει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε