Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα… έβαλε με την Λίγκα ο Μπόλονι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ άσκησε έντονη κριτική στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, λέγοντας πως δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης στους παίκτες του, ενώ παράλληλα την κατηγόρησε πως μεροληπτεί υπέρ άλλων ομάδων. 

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς, ο Μπόλονι εξέφρασε την χαρά του για το “τρίποντο” που πήρε ο ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και σοτυς τραυματισμούς που υπέστη.

 
“Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Ήμουν αγχωμένος και στρεσαρισμένος στον πάγκο, γιατί αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε επιθετικές ενέργειες μπορούσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα αυτές τις στιγμές, διότι μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ όλα μπορούν να συμβούν. Δυστυχώς και πάλι είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Αν και δεν είμαστε πολύ επιθετικοί απέναντι στους αντιπάλους και δεν έχουμε σκληρό παιχνίδι, στο τέλος η τιμωρία έρχεται για εμάς”, είπε αρχικά.
 
Για τον Βιεϊρίνια: “Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Ο επιθετικός χρειάζεται πνευματική δύναμη για το σκοράρισμα”.
 
Για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: “Το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση με προβληματίζει. Έκανε ένα λάθος ο Τσιρίλο, όμως το σημαντικό σε αυτή τη ζώνη είναι να μη δίνεις ένα εύκολο φάουλ, όπως έκανε ο Σνάουτσνερ”.
 
Για τις λίγες μέρες προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Άρη: “Δεν καταλαβαίνω την ηλιθιότητα του προγράμματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προστατεύει και εμάς η λίγκα. Όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό επιστρέψαμε από το Καζάν στις επτά το πρωί και είχαμε 36 ώρες να προετοιμαστούμε. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αγώνες Δευτέρα ώστε να διατηρούνται ισορροπίες μεταξύ των ομάδων; Γιατί ο Ολυμπιακός να προστατεύεται και εμείς όχι; Δεν είναι δυνατόν εμείς να έχουμε παίξει 14 αγώνες και άλλες ομάδες μόλις 3. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουμε αν μπορούμε να πάρουμε παίκτες, αν είναι ελεύθεροι ή δεν είναι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε