Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα φώτα σε Καυτανζόγλειο και Καβάλα

Τα φώτα σε Καυτανζόγλειο και Καβάλα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ηρακλή και η Καβάλα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα πιο σημαντικά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό και καταδικασμένο Πανθρακικό. Οι πράσινοι χωρίς τους Κατσουράνη, Λέτο, Σισέ θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο που έχουν με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο τους και να παραμείνουν στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι με πολλά προβλήματα φιλοξενούνται από την Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη, έχοντας την βοήθεια των οπαδών τους. Ντουντού, Μήτρογλου και φυσικά ο Γκαλέτι δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής.

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων. 

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ του φορμαρισμένου ΠΑΟΚ και του πάντα επικίνδυνου Αστέρα Τρίπολης.

Το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει κόντρα στον Άρη που προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
 

Σάββατο 16/01
 
16.45 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
19.00 Σκόντα Ξάνθη – Εργοτέλης
19.00 Ηρακλής – ΑΕΚ
 
Κυριακή 17/01
 
14.30 Ατρόμητος – Λάρισα
14.30 Πανιώνιος – Καβάλα
16.45 Παναθηναϊκός – Πανθρακικός
16.45 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
19.00 Καβάλα – Ολυμπιακός

   

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε