Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα “φώτα” σε Παγκρήτιο και Λειβαδιά

Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν Εργοτέλη και ΠΑΟΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ και του Λεβαδειακού με την Λάρισα ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Από τις αμφίρροπους αγώνες του Σαββατοκύριακου αυτός ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ. Από τη μία οι Κρητικοί που προέρχονται από την ήττα στα Γίαννινα, πρώτη μετά από πέντε αγώνες και θέλουν τη νίκη για να κλείσουν την χρονιά ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να πλησιάσουν τον τρίτο ΠΑΟΚ στον πόντο.

 
Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν προβλήματα, ειδικά στην επιθετική τους γραμμή, με τους Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο να είναι εκτός “μάχης” και θέλουν το τρίποντο για να σταθεροποιηθούν στην τρίτη θέση αφού αυτοί που ακολουθούν έχουν πλησιάσει επικίνδυνα.

Την ίδια ώρα ο Λβεδειακός θα υποδέχεται την Λάρισα με στόχο τη νίκη που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού οι Βοιωτοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Η παραμονή αποτελεί προτεραιότητα και για τους Λαρισαίους, σύμφωνα με τον προπονητή τους, Μαρίνο Ουζουνίδη που δεν θα έχει στηην διάθεση του τον τιμωρημένο Νταμπίζα.

 
Οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 16:45.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε