Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα “φώτα” σε Βόλο και Περιστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Στον Βόλο ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό και στο Περιστέρι ο Ατρόμητος την Καβάλα. Οι αγώνες είναι μονοί και…

σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.
 

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός

 
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει και στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πρόκειται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του, σε ένα ματς όπου έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στους «8». Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τόμας, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Σκάρος, Ουμπίντες, Καπετάνος, Αλβάρες, Ρίκκα, Ρόκα, Μόνχε, Μητρόπουλος, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκης.

Από την άλλη πλευρά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βρούτσινα και Ντιόγκο, σε μια αναμέτρηση όπου ο αντίπαλος δεν είναι το «μεγαθήριο» και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Ο τεχνικός των «λιονταριών» συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Ράντμαν, Νοβότα, Άμο, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Άλβαρεζ, Μπέλιτς, Γεωργιάδη, Γαλανόπουλο, Κάστρο, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μαβενέ, Παντελιάδη, Νταλέ, Παπάζογλου, Τάντιτς, Βοσκόπουλο, Βλασόπουλο, Ασλανίδη.

 

Ατρόμητος – Καβάλα
 

Πριν τρεις μέρες οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στην Καβάλα σε ένα από τα ωραιότερα φετινά ματς. Το ισόπαλο 1-1 δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο αλλά τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κύπελλο όπου αποτελεί στόχο και των δύο.
 
Ο Γιώργος Δώνης πήρε στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Μελισσά, Σαμπού, Νεμπεγλέρα, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκη, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλή, Μπρίτο, Τάτο, Φαβάλι, Καραγκούνη, Σκόνδρα, Αναστασάκο.

Ο ερχομός του Χένρικ Κάσπερτσακ δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην Καβάλα, ωστόσο οι «Αργοναύτες» είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, κάτι που «μετράει» σε αγώνες νοκ-άουτ. Στο Περιστέρι ταξίδεψαν οι: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Σιόντης, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς, Δρόσος, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Ναζλίδης, Βαγιέχο, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν, Γιάννου, Ελευθεριάδης Χ., Νταρσεβίλ.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 21/12

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός (15:30)
Ατρόμητος-Καβάλα (17:30)

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (15:30)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (17:30)
Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (20:00)

ΠΕΜΠΤΗ 23/12

Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας (15:30)
Ηρακλής-Κέρκυρα (17:30)
Λάρισα-ΑΕΚ (20:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε