Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα “φώτα” στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έφτασε. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα στο ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ξάνθη-ΟΦΗ, Αστ. Τρίπολης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα τα υπόλοιπα ματς. Παρακολουθήστε όλα τα παιχνίδια LIVE από το NewsIt.

Οι δύο “δικέφαλοι” θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους καθώς ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πάνε στο ντέρμπι με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονται από σημαντικά διπλά σε Νέα Σμύρνη και Ξάνθη αντίστοιχα, ενώ επιπλέον κίνητρο αποτελεί πως ο νικητής (αν υπάρξει) θα ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καφέ, Γκέντσογλου και Κωνσταντόπουλο αναμένεται να παρατάξει την “Ένωση” με σχήμα 4-2-3-1. Ο Αραμπατζής θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξιά, και τον Καράμπελα αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δέλλας και Μανωλάς. Καλα και Μάκος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Μπέλεκ.
 
Με το ίδιο σχήμα θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι έχοντας τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο. Γκαρσία και Φωτάκης θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ. Στα άκρα θα βρίσκονται ξανά οι Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης με τον Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού. Τέλος, ο επιθετικός θα είναι ξανά Αθανασιάδης.
 
Στα υπόλοιπο πρόγραμμα η Ξάνθη θα ψάξει βαθμολογικό αντίκρυσμα στις καλές της εμφανίσεις απέναντι στον ΟΦΗ που έρχεται από αποχή δύο εβδομάδων, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας θα κυνηγήσει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον φιλόδοξο Ατρόμητο. Τέλος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην “μάχη” των νεοφώτιστων.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ξάνθη-ΟΦΗ 16:00 NET
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 16:00 Novasports 2
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 18:15 Novasports 2
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 20:30 Novasports 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε