Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα… φώτα στο “Κλ. Βικελίδης”

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη κλέβει την… παράσταση στην δεύτερη ημέρα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ

 
Εν μέσω σημαντικών διοικητικών εξελίξεων η Ένωση θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, υποδεχόμενη τους Φαίακες. Η Κέρκυρα έχει δυο αγωνιστικές να ηττηθεί και θέλει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς.
 
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΞΑΝΘΗ
 
Οι Ακρίτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους κόντρα στους “μαυραετούς” που προέρχονται από την εξάρα στο Φάληρο.
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
 
Ο Λεβαδειακός έχει κάνει δυνατό… μπάσιμο στο πρωτάθλημα και χωρίς μεσοβδόμαδη υποχρέωση, θέλει να πάρει τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μπροστά του ο Πανιώνιος, που πέρα απ’ το γεγονός ότι έρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, παίζει καλά μακριά από τη Νέα Σμύρνη.
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ
 
Μετά το διπλό-πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να επιστρέψει στην Ελληνική πραγματικότητα και να πάει στα Ιωάννινα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ενώ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν κατορθώσει να κερδίσουν μόνο μια φορά. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τον ΠΑΟΚ αν συνυπολογίσουμε ότι ο ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του, αλλά και την παράδοση που είναι 7-6-4 σε νίκες, ισοπαλίες και ήττες των γηπεδούχων.
 
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το καλύτερο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής έρχεται… στο φινάλε της. Ο Άρης, που ακόμα δεν έχει κερδίσει παιχνίδι στην έδρα του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που είναι αήττητος εκτός έδρας και γενικότερα στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” έχουν να χάσουν στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη από τον Δεκέμβριο του 2006 και θέλουν το “διπλό για να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.
 
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
 
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011
 
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-0
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0
 
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011
 
ΑΕΚ-Κέρκυρα (15:00-NS2)
Δόξα Δράμας-Skoda Ξάνθη (15:00-NS3)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος (17:15-NS3)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:15-NS2)
Άρης-Παναθηναϊκός (19:30-NS1)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε