Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα φώτα στον Βόλο, τα βεγγαλικά στο Φάληρο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό θα κρίνει ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέι-οφ, την ώρα που στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του κόντρα στην Λάρισα.

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός (Νovasports 1)

 
Οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Οι Βολιώτες μόνο με νίκη διασφαλίζουν την συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα περιμένουν στραβοπάτημα του Άρη στην Ξάνθη. Στην αντίπερα όχθη οι “πράσινοι” θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν την διαφορά τους ενόψει των πλέι-οφ. Οι δύο προπονητές έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών για το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής.

 

Ολυμπιακός – Λάρισα (ΝΕΤ)

 
Κοσμοσυρροή αναμένεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” από τους φίλους του Ολυμπιακού ώστε να γιορτάσουν την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ομάδας του. Εκτός από την φιέστα, όμως, το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολλούς λόγους. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη θα κάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το απόλυτο εντός έδρας, ενώ τα φώτα πέφτουν πάνω στον Αντώνη Νικοπολίδη που θα ξεκινήσει βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Με ψηλά το κεφάλι, παρά τις πολλές απουσίες, θέλει να αποχαιρετίσει την Σούπερ Λιγκ μετά από έξι χρόνια η ΑΕΛ.
 

Ξάνθη – Άρης (ET 3)

 
Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον στα Πηγάδια. Ο Άρης με την υποστήριξη 1.500 φίλων θα ψάξει τη νίκη που σε συνδυασμό με μη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου του δίνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

 

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (Novasports 4)

 
Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα ο “δικέφαλος του βορρά” καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδιάφορης Κέρκυρα ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την συμμετοχή του στα πλέι-οφ.

 

ΑΕΚ – Ηρακλής (Novasports 6)

 
Με στόχο τη νίκη και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι-οφ η “Ένωση” φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον αδιάφορο Ηρακλή, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου που έπεται.
 
Η τελευταία αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ συμπεριλαμβάνει αρκετά παιχνίδια στα οποία το κίνητρο απουσιάζει. Ο υποβιβασμένος Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ενώ και ο Πανσερραϊκός θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη την κατηγορία απέναντι στον Εργοτέλη. Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου ο Ατρόμητος υποδέχεται την Καβάλα, σε ακόμα ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε