Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα γενέθλια του Βαλβέρδε και η επιστροφή του Αβραάμ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο Ρέντη γιόρτασε τα 47α γενέθλια του ο τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος δέχθηκε ευχές από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάει Θεσσαλονίκη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Την Πέμπτη τα εισιτήρια για ΠΑΟ.

Την Πέμπτη τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο λόγος ήταν τα γενέθλια του Ερνέστο Βαλβέρδε για τα οποία ήταν ενήμεροι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 
Μόλις ο Ισπανός τεχνικός πάτησε το πόδι του στου Ρέντη δέχθηκε ευχές από όλους, δείγμα του πόσο αγαπητός είναι στους παίκτες. Ο Βαλβέρδε ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης είχε ακόμα έναν λόγο να χαμογελά.
 
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανέβασε στροφές την Πέμπτη εκτός απροόπτου θα προπονηθεί κανονικά και αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Άρη. Ουσιαστικά η συμμετοχή του διεθνή κεντρικού αμυντικού θα κριθεί την Πέμπτη, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Ουρτάδο και Ποτουρίδη, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε