Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα “καρφιά” Παύλου σε Πατέρα ενόψει του κρίσιμου ΔΣ του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ώρα για να ξεκαθαρίσει (;) το τοπίο στα διοικητικά του Παναθηναϊκού έφτασε. Στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που θα καθορίσει την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Αρνητικός να αναλάβει το 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος που καλεί με κάθε τρόπο τον Νικόλα Πατέρα να δώσει εξηγήσεις.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, μιλώντας αρχικά στη “Δίκη” του Blue Sky ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γ΄πινει καμία συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ πέταξε και τις “μπηχτές” του στον Νικόλα Πατέρα:

“Όχι δεν έγινε καμία συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.  Πιθανόν να βρεθούμε αύριο. Τίποτα δεν είναι σταθερό. Εξαρτάται τι θα ζητήσουν και ποιος θα το ζητήσει. Είμαι διατεθειμένος εφόσον όλοι συμμετέχουν να συμβάλω σύμφωνα με το ποσοστό που έχω.

 
Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση για να πάρω το 25%. Έχουν περάσει πολλά σοβαρά άτομα από τον Παναθηναϊκό και εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ στο ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι κασέτες. Δεν είμαι διατεθειμένος αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Δεν  θέλω να είμαι στο διοικητικό συμβούλιομε ανθρώπους που μπορεί να έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο. Δεν έχω να επιτεθώ σε κανέναν. Τους σέβομαι όλους. Αν έχουν γίνει παρατράγουδα να έρθουν στο τραπέζι.

Εγώ έχω το μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο θα βοηθήσω όσο μπορώ να βγούμε από το τέλμα.  Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.”

Το σημερινό 2ο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Πράσινη” είναι ενδεικτικό της θέσης του Παύλου Γιαννακόπουλου. Σε αυτό καλεί τον Νικόλα Πατέρα να δώσει εξηγήσεις για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν επί των ημερών του, για τους παίκτες που αποκτήθηκαν και για τις κασέτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε