Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα… κέρδη για Φερέιρα και το “αναγκαστικό” ρεπό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Παναθηναϊκός πήρε ότι περισσότερο μπορούσε απ’ τον αγώνα στο Περιστέρι -δεδομένων των συνθηκών- με τον Πορτογάλο τεχνικό να κρατά την εμφάνιση του Καπίνο αλλά και την απόδοση του Ρούντολφ. Ρεπό δυο αγωνιστικών θα έχουν οι “πράσινοι”, αφού ακολουθούν δύο αγωνιστικές με τις ομάδες “Α” και “Β”.
 
Παρά την απώλεια των δυο βαθμών από τον Ατρόμητο και το… φρένο στο “πράσινο” σερί, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε να προκύπτουν κάποια κέρδη για την ομάδα του απ’ την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 
Πρώτο και πιο σημαντικό, η παρουσία του τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας, Καπίνο. Ο νεαρός τερματοφύλακας στάθηκε σωστά στη θέση του και εκτός από το γκολ που δέχτηκε -δεν φέρει ευθύνη- έδειξε πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Το δεύτερο συν για τον προπονητή του “τριφυλλιού” είναι ο Ρούντολφ, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τους “πράσινους” έδειξε ότι μαζί με τους Λέτο και Κουίνσι μπορούν να συνθέσουν μια πολύ ποιοτική επιθετική τριπλέτα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Αγωνιστική… απραξία
 
Αν δεν ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα με τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκας, ο Παναθηναϊκός θα μείνει για ένα μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.
 
Και αυτό, γιατί οι “πράσινοι” στις δυο επόμενες αγωνιστικές παίζουν με την ομάδα “Α” και “Β” αντίστοιχα και επιπλέον δεν έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε