Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η εντυπωσιακή νίκη των “ερυθρόλευκων” επί της ΑΕΚ και η κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος ανάγκασε τα ξένα ΜΜΕ να ασχοληθούν με εκτενή ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματός του με στιλ, καθώς συνέτριψε την ΑΕΚ με 6-0 και έφτασε να είναι πρωτοπόρος με τη μεγάλη διαφορά των δέκα βαθμών, τρία παιχνίδια πριν από το τέλος του πρωταθλήματος”.
 
Σε άλλα ευρωπαϊκά ρεπορτάζ, αναφέρεται και το όνομα του Παναθηναϊκού, όπως για παράδειγμα η ιστοσελίδα “goal.com”: “Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κέρκυρα με 2-1, αλλά δεν μπορεί να φτάσει πια τον Ολυμπιακό στα τρία ματς που απομένουν. Ο Ολυμπιακός σφυροκόπησε την ΑΕΚ με 6-0 για να εξασφαλίσει τον 38ο τίτλο του”.
 
Στην πορτογαλική “Record”, το σχετικό θέμα της οποίας έχει φωτογραφία τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αναφέρει για το θρίαμβο του Ολυμπιακού: “Η μονομαχία των δύο Ισπανών τεχνικών του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ερνέστο Βαλβέρδε και Μανόλο Χιμένεθ, έκλεισε με θρίαμβο του πρώτου, αφού νίκησε με 6-0 και σφράγισε τον 38ο τίτλο του συλλόγου. Αυτό είναι το δεύτερο ελληνικό πρωτάθλημα του “Τσινγκούρι” στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον πρώτο να έχει κατακτηθεί το 2009″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε