Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα…λένε εντός της ημέρας Βιντιάδης-Δημητρέλος – Ευχάριστα νέα από Κίνα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει τηλεφωνική επαφή του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Βιντιάδη, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα νεότερα για την ΑΕΚ. Ο Ελληνας επιχειρηματίας πέτυχε οικονομικές συμφωνίες που αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ της χρηματοδότησης της ΠΑΕ.

Ο υποψήφιος επενδυτής της Ένωσης, βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να καθορίσει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ομάδας το πότε και το που θα συναντηθούν (πιθανότατα και εντός της ημέρας).

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Δημητρέλος στον Novasport FM, ενώ μέχρι να έχει νεότερη ενημέρωση από τον Βιντιάδη για το θέμα, δεν θέλει να κάνει καμία νέα δήλωση.

Από την πλευρά του ο Βιντιάδης σκοπεύει να ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του, προκειμένου να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του αναφορικά με την ομάδα, ενώ το Σάββατο θα έχει και συνάντηση με την Original για να μιλήσει και με τους οπαδούς.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Βιντιάδης φέρεται να έχει συνάψει οικονομικές συμφωνίες στην Κίνα για την χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Οι συμφωνίες αναμένεται να επικυρωθούν πολύ σύντομα κι αν γίνει αυτό τότε θα συμπληρωθεί το παζλ της χρηματοδότησης της ΠΑΕ που θα αποτελείται από χρήματα που θα προέρχονται από την οικογένεια Βιντιάδη και Αγγλικά και Κινέζικα κεφάλαια.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολλή ευχάριστη όμως παραμένει για την οριστική είσοδο της ομάδας Βιντιάδη στην ΠΑΕ η εκρεμότητα του διακανονισμού των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο που αποτελούν το 70% του συνολικού χρέους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε