Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα…μωρά του Ελευθερόπουλου μεγαλώνουν – Πέρασε απ’την Κομοτηνή ο Πανιώνιος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Νεοσμυρνιώτες ξεκίνησαν τη χρονιά με στόχο την παραμονή αλλά μετά από 8 αγώνες μετρούν 6 νίκες και λογικά κάνουν όνειρα. Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό ο οποίος αγωνίστηκε για 84 λεπτά με δέκα παίκτες. Ο Αραβίδης σημείωσε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Το ματς στην Κομοτηνή ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο αφού μόλις στο 6′ ο Αθανασιάδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Κολοβό και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και άνοιξαν το σκορ με τον Αραβίδη στο 18′.

Ο Πανθρακικός δεν τα παράτησε και έχασε ευκαιρίες κυρίως με τον Παπαδόπουλο για να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με το σουτ του Κολοβού στο 51΄ και 8 λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ των γηπεδούχων.

Ο Μουνάφο αξιοποίησε την ασίστ του Κυβελίδη και έφερε το ματς στα ίσα. Αν και οι παίκτες του Ελευθερόπουλου δεν είχαν καλή απόδοση βρήκαν τον τρόπο να φύγουν με το τρίποντο από την Κομοτηνή.

Ο Αραβίδης στο 87′ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και χάρισε την 6η νίκη στην ομάδα του η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Τσερφα, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76′ Μακρυδημήτρης), Μουναφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46′ Κυβελίδης), Λουσέρο (8′ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76′ Ρόκας), Σάμαρης (67′ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89′ Ανδράλας), Αραβίδης, Όκουε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε