Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα ντέρμπι δεν είναι στην… επαρχία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έχει το απόλυτο στην επαρχία τη φετινή σεζόν όμως έχει γνωρίσει 3 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ντέρμπι και έμεινε εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν ίσως τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που είχε σοβαρά προβλήματα απουσιών ενώ δεν είχε και τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του.

Ο Βαλβέρδε έχει δώσει μέχρι τώρα (και στις δύο παρουσίες του στον πάγκο του Ολυμπιακού) 7 εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Από αυτά έχει κερδίσει μόλις ένα απέναντι στην ΑΕΚ την περίοδο 2008-09 με το γκολ του Γκαλέτι στο 5ο λεπτό.

Σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι ερυθρόλευκοι στην Τούμπα εμφάνισαν αδυναμίες στη δημιουργία ευκαιριών και η αιτία ήταν απλή. Ο ΠΑΟΚ απέφυγε τα εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Βαλβέρδε να βγάλουν τις γνωστές γρήγορες επιθέσεις τους.

Το θέμα είναι ότι ο Βαλβέρδε έχει ένα πλάνο στο μυαλό αλλά όταν δεν του βγαίνει δεν το αλλάζει. Ακόμη και οι αλλαγές του που έγιναν μετά το 1-0 δεν έδωσαν το παραμικρό στην ομάδα του. Άλλαξε απλά πρόσωπα, όχι όμως σχήμα.

Πλέον στον Πειραιά επικεντρώνοντας στο πρωτάθλημα όπου είναι και ο μόνος στόχος που τους έχει μείνει.

“‘Ανοιξε φτερά” για τα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε