Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα πλάνα του Λίνεν για τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε, με τον Έβαλντ Λίνεν να έχει καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει – Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός

Με σύστημα 4-4-2 σε ρόμβο αναμένεται να παρατάξει ο Έβαλντ Λίνεν την ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Ο Γερμανός εμπιστεύεται αυτή τη διάταξη και θα τη διατηρήσει, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Παρασκευής

Ο Λίνεν χρησιμοποίησε στην προπόνηση της Παρασκευής (έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή) με τους “βασικούς” τους Αρκούδα, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Τσουμάγκα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, ενώ στον χώρο του κέντρου ο Μητρόπουλος ήταν το “καθαρό” αμυντικό χαφ, με τους Κορδέρο, Ρίκκα μπροστά τους. Ο Γκερέιρο ήταν ο επιτελικός μέσος και οι Πετρόπουλος, Φούντας το δίδυμο στην επίθεση.

Ο Γερμανός συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς 18 παίκτες, αφήνοντας εκτός τους τιμωρημένους Τσούπρο, Βλάχο, τον Γιάγκο που είναι τραυματίας και τους Κατσικοκέρη, Φουρτάδο, Τσίτα.

Αναλυτικά, οι “εκλεκτοί” του Λίνεν: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Καραλής, Αρκούδας, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε