Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα πλάνα του Λίνεν και τα… νεύρα του Κατίδη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδειξε την Πέμπτη ο Έβαλντ Λίνεν. Πάει για βασικός ο Γκερέϊρο.Ο Γιώργος Κατίδης αντέδρασε έντονα μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα και ο Μανώλης Παπαδόπουλος τον έθεσε εκτός “διπλού”!

Δοκιμή ενδεκάδας έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός δοκίμασε τον Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια, τον Βαλεντίνο Βλάχο δεξιά στην άμυνα και τον Κοντοέ αριστερά με τους Κουτρουμπή – Γιάγκο να αποτελούν και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Φέτσης χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χαφ, με τον Κορδέρο σε πιο ανασταλτικό ρόλο δίπλα του και τον Ρότζερ Γκερέιρο να αγωνίζενται μπροστά τους. Στην τριάδα της επίθεσης ο Λαγός αγωνίστηκε αριστερά, ο Φούντας δεξιά και ο Φουρτάδο στην κορυφή, σε σύστημα 4-2-3-1.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση κατά τη διάρκεια άσκησης αμυντικής τακτικής, όταν ο Γιώργος Κατίδης δέχθηκε χτύπημα πάνω στη φάση και ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, άκουσε τον Μανώλη Παπαδόπουλο να του ζητάει να σηκωθεί και να συνεχίσει.

Ο νεαρόςμεσοεπιθετικός φέρεται να του αντιμίλησε, με τον βοηθό του Έβαλντ Λίνεν να τον διώχνει απ’ την άσκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι δε συμμετείχε καθόλου, ούτε με την ομάδα των αναπληρωματικών, στο δίτερμα που ακολούθησε.

Δημητρέλος: Σε μία εβδομάδα έτοιμοι για ανακοινώσεις (VIDEO)

Κωνσταντόπουλος: Θα είμαστε επαγγελματίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ζήτησαν να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο και τα χρήματα να δοθούν σε συμπαίκτες τους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε