Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τα ρεκόρ και η Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός έκανε το 8 στα 8 στην επαρχία, χωρίς, μάλιστα, να δεχθεί γκολ και πλέον στρέφεται στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αμφίβολος ο Ριέρα. Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από τον Βόλο ολοκληρώνοντας τους αγώνες στην επαρχία με το απόλυτο των βαθμών. Το ρεκόρ των 8 νικών σε ισάριθμα ματς στην επαρχία και μάλιστα με μηδέν παθητικό είναι μόνο έναν από τα ρεκόρ που κυνηγούσε ο Ολυμπιακός για φέτος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έπιασε επίσης τις οκτώ σερί νίκες, κάτι που είχε ξανακάνει στην πρώτη του θητεία στην Ελλάδα και την επόμενη αγωνιστική με την Skoda Ξάνθη στο ” Γ. Καραϊσκάκης” πάει για να το σπάσει.

Από την Δευτέρα το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” στρέφεται στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες του Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε με πρησμένο γόνατο από το Πανθεσσαλικό.

Ο τραυματισμός τους μεσοεπιθετικού των “ερυθρολεύκων” θα εκτιμηθεί καλύτερα σήμερα, με το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί να κρίνουν τη συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας. Επίσης, ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Στην Τούμπα είναι πολύ πιθανό να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στον Βόλο και ο Βαλβέρδε τον ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες έχουν δύο ημέρες προετοιμασίας και αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα παραταχθούν με την ίδια περίπου 11άδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε